1 luisteraar heeft gereageerd

Abonneer je op deze Podcast comment rss of trackback url
mygif
Fred Zelders zei op 12 januari 2012 om 8:40 pm

Beschamend wat Luc met zijn PC tijdens de Podcast overkwam. On-be-grij-pe-lijk (en ongehoord!) dat een PC/Windows-gebruiker zich zo in bochten moet laten manoeuvreren om het systeem werkend te krijgen zoals hij wil dat het voor hem moet werken.

Goeie tip van Frank Kemeling: Switch naar Mac en tegen dat soort problemen zal je NOOIT meer aanlopen. Dat een Mac duurder is, is overigens al lang niet meer zo, !!! Mits !!! je vergelijkt op prijs-kwaliteit ratio.
(Ik ga er van uit dat ’t gezegde over die appels en peren bekend is).

Ik zou me toch nog maar eens goed nadenken over dat Switchen Luc. Video in PAL en wmv maakt niet uit. Met Aunsoft Video Converter voor de Mac kan je alles naar alles converteren.

Tot slot:
Blijkbaar niet breed bekend: Er zijn al veel (waaronder ook technisch inhoudelijke/professionele) boeken uitgebracht die op de iPad zijn geschreven.

—–
N.B. Eh… Ik begin zo wel erg op een Apple fan boy te lijken geloof ik. Maar laat ik dat beeld meteen uit de wereld helpen.
Ik vind dat Apple momenteel fantastische spullen bedenkt, verkoopt EN! … support.
Echter… ZODRA ik iets van dat merk (Apple dus) tegenkom dat me niet bevalt zal ik dat net zo bekritiseren (en bij anderen afraden) als wanneer dat door een willekeurige andere fabrikant/producent is gemaakt.